Queralt Solé. elperiodico.cat. 17/10/2016. La quotidianitat del franquisme

L’any 2010 el Memorial Democràtic de la Generalitat va presentar un cens de simbologia franquista a Catalunya. De les recerques efectuades s’establia que encara hi havia a les façanes de molts edificis 3.398 plaques de vivenda franquistes. Sis anys després les xifres han variat: se sap que hi ha comunitats de veïns que les han tret per pròpia iniciativa, però també altres estudis han localitzat plaques que no havien sigut comptabilitzades prèviament, com ha passat a Nou Barris, a Barcelona.

Más información

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.